Övriga städtjänster

Skolstädning

Korridorer, klassrum, lärarrum och toaletter utsätts för stort slitage som kräver daglig vård. Regelbunden städning skapar en sund skolmiljö för både elever och lärare.

Kontorsstädning

Regelbunden kontorsstädning för både små och stora företag. Kaklet blir glänsande rent och trägolven vaxade. Allt efter behov och önskemål.

Flyttstädning

Vi utför flyttstädning för privatpersoner och företag. Genom samarbete med olika mäklare ser vi till att objekt som ska säljas är rena och fräscha inför fotograferingar, visningar och överlämnanden.

Storstädning

Storstädning är en tjänst som många av våra befintliga kunder kompletterar med vid behov. Innebär en grundlig städgenomgång av hela den aktuella lokalen, inklusive ställen som kanske inte städas så ofta.

Trappstädning

Regelbunden trappstädning 1-2 gånger i veckan. En tjänst som passar utmärkt för bostadsrättsföreningar och hyresvärdar.

Fönsterputsning

Vi har i dag avtal med flera hotell och företag där vi regelbundet putsar fönster. Inga fönster sitter för lågt eller för högt för oss!

Golvvård

Golvvård för alla slags golv, allt från klinker till parkett och heltäckningsmattor. Vi putsar, bonar, vaxar, oljebehandlar och rengör allt efter behov och önskemål. Mattvätt för heltäckningsmattor.